Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt ibland dem

Jag står i ett hörn
mitt ibland dem

Jag är trots allt ensam

Jag försöker
men det går inte
Jag kan ju inte ändra
mitt utseende, mitt namn

Jag står i ett hörn
Använd som spottkopp
Jag hinner inte ta mej upp
förrän de sänker mej igen

Jag börjar tro att det är
nått fel på mej
att de har rätt
Jag står i ett hörn
Mitt ibland dem




Fri vers av sandshape
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-19 12:10



Bookmark and Share


  sandshape
absolut! detta var en ungomstext jag skrev för massa år sen, kanske borde skrivit en rad om detta längst upp. rättt alande för hur man upplever sig-omvärlden när man e yngre...
2009-07-22

  walborg
Tänk på att många känslor mitt bland människor handlar om ömsesidiga projektioner - Dina och eventuellt de andras, vilket Du ju inte vet så mycket om egentligen ...
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

sandshape
sandshape