Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hårt trä

hårt trä mot ryggen
sjunker köttet in
väntan

hon finns inte
hon var en väv hon själv
snott ihop
allt det
mörka
taggiga
glittrande
lena
allt var hon

men hon kom inte
för hon fanns inte




Fri vers av sandshape
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-16 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sandshape
sandshape