Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en bild som finns kvar inom mig...


Ett blått träd

Ett blått träd
under månens sken

är allt jag har kvar
av dej

du sträckte dej in
in i mitt hus

berörde mitt inre
gav ljus

fastän blått
men ändå inte kallt

det rätta blåa
kan värma

och jag fick mycket
men inte allt

för vi hann inte
innan
det blev försent.




Fri vers av Dionysius
Läst 601 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-17 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius