Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rolfsåns lekande och underbara naturfiskevatten.....


Semester



Porlande vatten,
soluppgång.
Tältet i dungen,
fågelsång.

Frukost i gryning,
skräddarlek,
doftar av dagen,
morgonsmek.

Älvdans på åker,
lövcymbal.
Guppflötet seglar,
i ålrikets sal.

Laxen den leker.

Aborrestim.

Gäddan den lurar,
crawlar i sim.

Rökspånet tänt,
grillkolet glöder.
Semesterfyllt rike.

Kom systrar och bröder!







ME/09
























Fri vers av Madjori
Läst 340 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-17 08:53



Bookmark and Share


  ULJO
En underbar sommardikt med ett fantastiskt fint flyt
2009-11-30

    Bodil Sandberg
ooo så härligt livsnjutande varmt levande och vackert skrivet kära poetissa!!!!
älskar den!!!underbart!!!applåder i massor!!
2009-07-19

  tom boreland
dessa halländska åar
och rolfsån med sitt
klara lygnernvatten,
men jag har löftaån
slingrande utanför
fönstren
och vill jag
kan jag sätta upp
tältet i alesnåret
2009-07-18

  lodjuret/seglare VIP
härligt uppmuntrande text
med rim och reson,
långt ifrån tjatet
'oh, tänk om jag blott hade en miljon'
2009-07-17

  drakbruden VIP
Underbar text som har en bra rytm och ger musikkänsla.
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori