Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret är en bra sak

Vissa ser natten, mörkret, som ett slut
Slut på en dag
Eller slut på en otrolig stund
I ens liv
Men så behöver det inte vara

Mörkret är en slöja, ett täcke
Eller en sköld
Något som skyddar oss från de sakerna
Som syns i ljuset
Och som skrämmer oss med sanningen

Men bara för att mörkret finns
Försvinner inget
Blommorna doftar fortfarande i natten och
man känner samma saker
som man gjorde tidigare

Mörkret ger oss en paus
I upplysheten
Och kaoset som kallas vardag
En utandning
Innan vi ska ut världen igen
Och leva våra liv




Fri vers av Sikska
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-17 15:13



Bookmark and Share


    Jiffel
du börjar ju bli bra på det här. riktigt bra. jag gillar dina texter. du skriver på ett sätt så att man vill fortsätta att läsa.=)
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska