Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björntjänst



tack för att jag föddes
till denna vackra värld





men det var väl
egentligen
lite av en björntjänst




























när ingen någonsin
förklarade
hur man lever...













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-07 14:33



Bookmark and Share


  Lotti
en till utan karta och kompass.....
2009-08-11

  Miss Mod
Född utan manual.
2009-08-10

    Furious Stylez
liknelsen att födas och björntjänsten är klockren, dock har jag svårt för onödigt långa mellanrum mellan styckena. men det är inget som sänker betyget. bra skrivet
2009-08-07

  etthjärtaäralltidrött
så bra!!!
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP