Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(till min nise)
titeln tillhör egentligen en annan dikt.



världens närhet

 

 

 

 

kom hit,
med den varma östersjön mot din kind
här är allt som andas vind
kom hit när knotten somnar
jag ska vila med dig

snart, snart är det gryning!




Fri vers av Issand. VIP
Läst 505 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-07-17 21:31



Bookmark and Share


    J. Herward


Wow. Jag tror jag just fick ta del av ett stycke sinnesnärvaro, hopp och frid på samma gång. Tack! Du är grym! :)
2013-06-27

    resilient
Den här dikten bara älskar jag. Den innehåller allt som jag längtar till.
2009-08-05

  Kim VIP
Blir så rörd av detta! Vackert.
2009-08-01

    ej medlem längre
ojojoj vad härlig.
Den andas gott av sommarnäring
och spännande förväntan :-)
2009-07-21

  poetsia
"den varma östersjön mot din kind, här är allt som andas vind" jag ryser!
2009-07-20

    Jiffel
kort och bra. men kan lätt vila ögonen på dina texter och falla i trans. du skirver jättebra.
2009-07-18

    ej medlem längre
älskar den
berör mig så mycket
så vackert
tack :$ <3
2009-07-18

  Burn
"med den varma östersjön mot din kind" - vilken vacker mening! tycker mycket om den.

sen är titeln bra, den kan man bygga mycket på.
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Issand. VIP