Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Likt en boa constrictors väg genom lövverket i regnskogen, löper den röda tråden genom ......


Tankens tanke ....

Som en stark strimma av ljus

från en reva i kosmos..

En strimma av ett minne

som färdas vår väg

Som ljuset bryter kristallen

så föds en ny galax

En galax som visar

likt ett teleskop

vad meningen och tanken är...

En duplexitet som ligger glömd

i vår fysikalitet

Så blir vårt ljus

vägen till tankens tanke.....












Övriga genrer av Mauri
Läst 458 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-18 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri