Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en tanke i kvällningen


samtal





alla pratar med varann

alla vill berätta

historier

värre än den andres

i köket

på kvällen

så har vi gjort

i alla tider









skönt att komma hem ändå




Fri vers av Christine Sabel
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-18 22:50



Bookmark and Share


  Sturesdotter
så hör igenkänningsfaktor
för mig, just idag

hem o
andas!
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel