Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=a-W3flzvjrQ


Väggar av vatten

Min tankar är ett hav och mina känslor är kaos

Väggar av tankar och det finns ingen väg ut
Och när jag försöker prata kommer det
Havet
Och jag går under

Slåss under utan mot väggar av vatten
Mina instinkter är ett kaos
Försöker riva väggarna

Och havet står still
Fångad av mina egna tankar
Mitt kaos

Inget når fram
Inget flyter upp till ytan
Ingen klarhet

Ytan är lugn
Ingen ser hur jag kämpar mot väggarna
Försöker bryta mig ur rum av avgrund

Jag sjunker
Och ytan är lugn

Under råder känslor av kaos




Fri vers av Thurizas
Läst 414 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-07-19 15:02



Bookmark and Share


  Regular
Stark skrivet och med poetiskt målade bilder som väcker känslor i mig (som vanligt när du skriver)
"Ytan är lugn
Ingen ser hur jag kämpar mot väggarna
Försöker bryta mig ur rum av avgrund
Jag sjunker
Och ytan är lugn
Under råder känslor av kaos"
Smärtsamt vacker avslutning
2009-07-28

  Burn
som en klaustfobisk känsla, instängdhet, fast i något som är för stort. jag gillar verkligen liknelsen. mot havet har man ingen chans, man går under. det är som att försöka slåss mot något som är för stort, det går inte.

och jag tycker om stilen i den, är väl sammanhållen och för därmed fram innehållet på ett sätt som bär.
2009-07-21

  hero40
En stark text med poetisk
skärpa och närvaro.
2009-07-21

  Lilla My* VIP
En stark text om starka krafter under ytan...som ingen ser men finns...inom...kaos! Ja, en väldigt stark text som sitter kvar i sinnet efter!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Thurizas
Thurizas