Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

118. Kärleken kräver besked




Gud kallar oss ständigt
Vi svarar ofta
Låt mig först
ordna upp mitt liv
sedan kommer jag

Men Jesus svarar
Sök först Guds rike
så kommer allt övrigt
på rätt plats

Guds rike bryter igenom
gång på gång
lika glödande friskt
och vill bli vårt livs centrum

Vi får bli människor
levande och sårbara
I närheten av Jesus
händer något friskt

Kärleken kräver besked
Vi lär oss älska hett,
handfast och utmanande
I Jesu fotspår
är sanden varm





Fri vers av Maria T
Läst 432 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-07-19 16:47



Bookmark and Share


  Glensan
Superb dikt som ökar och accelererar i slutet.
Enkel text som känns direkt i själen.

Fint poetat Applåder
2009-09-08

  Michaela Dutius
En underbar dikt om en underbar sanning....
2009-07-30

  mare VIP
Underbar dikt .......sparar...
2009-07-26

  KristinaE
Tack för ord som ger hopp!
2009-07-24

  Jaseph
En dikt som växer. De två sista raderna gillar jag särskilt.
2009-07-24

    Annika J
Så bra!Tack!
2009-07-19

  Roula O
tack för dina underbara rader...vackert!
2009-07-19

  Seasons VIP
Fint <3
2009-07-19

    Saulus
Vackert! Rätt och riktigt! Manar till eftertanke. Tack för dessa vackra rader!
2009-07-19

  Eva Langrath VIP
Tackfär fin text och visst är det så
2009-07-19

  walborg
Vi vågar vara levande om vi lever nära Kristus!!! Tack för Din fina text!
2009-07-19

  Larz Gustafsson VIP
Makalöst bra skrivet!
Tack för detta!
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T