Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bitterljuvt

jag bet mig i tungspetsen
jag var sådär klumpig
sådär okoncentrerad som jag blir
när jag tänker på dig ibland
nu sprider sig blodsmaken i munnen
det smakar bitterljuvt, men behagligt
med dig i tankarna blir minsta detalj vacker
god, välsmakande.




Övriga genrer av emmylou
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-19 19:03



Bookmark and Share


  oneblood
Gott och blandat text ! :D
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

emmylou
emmylou