Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturligt vacker

Plast i läpparna
Silikon i tuttarna
Fettsugen rumpa
Naglar som lossnar
Smink i massor
Överstajlat går
Var tog den naturliga kvinnan vägen?
Less is more sägs det
Jag håller med
En kvinna
Oavsett ålder och utseende
Är i mina ögon vackrast när hon vaknar
Utan smink
Inga produkter i håret
Bara helt naturlig
Underbara kvinnor




Fri vers av Blidsberg
Läst 339 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-19 21:16



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
så trevligt med en
man som säger så

ska skriva en hyllning
till hängtuttar!
2009-07-21

  Mats Henricson
Sanningen personifierad !
2009-07-19

  Sturesdotter
fin hyllning

borde kloona dig..
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Blidsberg
Blidsberg