Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dött här



helt dött här

kanske därför
man blir så jävla
motiverad






























att inte göra någonting











Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-21 13:32



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Kanske sommaren får oss att lämna tangenterna, för ett ögonblick..
2009-07-21

    ej medlem längre
Ligger något i det ... själv designar jag istället...
2009-07-21

  peter markurth
Då får man tid att organisera, det gör iaf jag nu...
2009-07-21

  Sturesdotter
då tänker man bäst....
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP