Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bit av paradiset

Hon gick sakta på stigen ner mot sjön, det var molnigt men ändå varmt i luften. När hon kom fram satte hon sig i båten, tog fram boken och läste en stund. Härifrån kunde hon se landskapet och husen, de välbekanta, som hon sett så många somrar tidigare. Det kändes gott att sitta där och läsa och känna och vara närvarande mitt i livet.

Tidigare hade hon plockat smultron bakom stugan, som hon skulle ha till frukosten. De luktade så gott och minnen från när hon var barn kom upp för hennes inre.

På vägen hem igen, kändes doften av nyslaget hö, som låg kvar på marken. Även om solen inte sken som igår och även om himlen inte var blå som den var igår var det en skön dag, och hon var mycket glad och tacksam för att hon hade semester och kunde vara här på hennes paradis på jorden.




Fri vers av Susy Q
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-20 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susy Q
Susy Q