Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 20


Spåren Är Lösa?





– Har någon av er hört av Minna?
- Nä, hon är väl sjuk?
- Hm. Skulle inte ni kunna ringa och se hur hon mår?


Minna har inte setts till.
Tre veckor utan regnbågar på white-board tavlorna.
Men änglarna har glömt.
Glömt att hon finns.
Glömt att det inte bara är dom och deras problem i världen som räknas.
Bara Sara vet.
Men Sara har lovat.
Därför ringer hon inte.






Fri vers av Andie
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-20 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andie
Andie