Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag.

Jag och jag och jag.
Jag vill inte vara för mycket. Jag vill bara vara jag.
Jag vill bara prata om mig nu,eftersom tystnaden hållt sitt grepp om mig alltför länge.
Jag vill inte störa din värld med mig, men jag behöver ta plats nu.
Jag och jag och jag.
Jag är jordens medelpunkt. Allting kretsar runt mig.
Jag vill, jag kan, jag vågar.
Jag kan berätta hur allting har varit.
Jag kan förklara nu i efterhand, sånt jag inte förstått.
Jag är redo att möta världen.
Jag vill prata och har ett språk för det som varit dolt
i tystnad och osäkerhet.
Jag och jag och jag.
Jag vill bara finnas.
Jag vill bara vara jag.




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-20 14:33



Bookmark and Share


    eva m h
Känner väl igen mig!

Läs gärna mina dikter: Kallelsen , Inte någon annan, Bara vara, och
Att bli autentisk
på samma tema
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta