Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner någonting, men jag förstår inte vad det är.

sommaren regnar därute
härinne i mitt huvud sitter blandade bokstäver
och trycker likt ett samlat åskväder,
blir till ord så svåra för mig att uttala.
de klistrar sig fast i svalget och på tungan.
Munnen stängd.
Vågar inte släppa ut...

Allt det där som varit så hemskt för mig,
kanske inte går att förstå för andra,
bokstäverna behöver få tid att bilda ord,
bli till meningar och en hel berättelse.
Det tar tid.
Det är för tidigt att släppa.
Ingen kan förstå som det är nu.
Inte ens jag.




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-20 23:05



Bookmark and Share


  mjuk
Så kan det vara, men tids nog kommer det ut och då finns vi här och läser det :)
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta