Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Origenes



När jag läser en segrares historia söker sig min tanke nedåt


under fanan ligger den som inte fick skriva sin saga



den berättelsen vill jag höra




Fri vers av Hannadraken
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-20 18:40



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Kanske är den som segrat,
den som trampat ner mest?
Kanske är den som 'förlorat',
den som vunnit något större?
2009-08-04

  Gunnar Odhner
Just det, den berättelsen är viktigare. (Jag gillar den i alla fall mer).
2009-07-22

  halmstrå
först ville jag hålla med, men sedan försökte jag komma på vilka som är segrare bland dem jag har omkring mig och ser plötsligt, att de som står överst rätt ofta är de som missat mest.
2009-07-20

    Elina Möller
Den vill jag också höra. Inbillar mig kanske bara, men det känns som om det största hoppet finns att hitta där. Är jag totalt obegriplig nu så ber jag om ursäkt.

(Och jag tycker förstås att det är bra skrivet av dig, det här.)
2009-07-20

    ej medlem längre
Ja, och den är lika
sann

Här får du uträttat mycket
med få ord
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken