Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"En isglass, en boll..."

Kom,
kom o låt mig berätta.


Berätta om saknad o längtan
inte efter nåt eller någon,
Jag saknar de dagar
då livet var enklare.


De dagar då
en isglass
en boll
en cykel
en vän
var allt som fanns i min lilla värld.


Dagar då
man blev kär
vid första ögonkast,


dagar då
man åt chocklad biten
långsamt, för det skulle räcka länge.



en ful ord
en ond blick
straffet då man blev av med fickpengarna
fick mig o gråta.


Och jag LÄNGTAR
för jag vet
att
nån av dessa dagar
kommer jag o ha
en isglass i handen
en boll
en cykel
en vän
och allt dessa finns fortfarande i min värld.


Världen är detsamma
jag o du är olika...









Fri vers av Pilgrim
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-20 23:43



Bookmark and Share


  Dyrbye
väldigt fint! tycker mycket om det du skriver! :D
2009-08-06

  Pilgrim
ahh, trasiga hinken =)
ja, det är verkligen sant att de bästa saker i livet inte behöver kosta pengar...
2009-07-21

  Baystream
"De dagar då
en isglass
en boll
en cykel
en vän
var allt som fanns i min lilla värld."

Ah mysigt! Det va ju så, en vinbärsbuske, en pinne och en trasig hink och man hade en hel värld oändligt fylld med drömmar.

iLIKE.
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Pilgrim
Pilgrim