Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig en del

Och det här
mörker i mitt
inre

och havet talar
till sig med
sina locktoner

samtidigt
människor runt
äter sig utanpå

men under lager
av skal är jag
fortfarande

ensam i ord
som flyger omkring

aldrig en del
med alla
de andra




Fri vers av virre
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-21 09:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Törnar..törnar som tär på en, alla är vi ensamma under våra skal, vackert skrivet!
2009-07-21

  Per Rydberg
Fint om ensamheten som så många bär men som man inte talar om.
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

virre