Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satan



nyper mig i armen
hoppas att jag drömmer

som vanligt
är jag vaken

satan

blundar mina ögon
och hoppas

att mörkret
ska ge sig iväg

nynnar

biter ihop mina käkar
och tar mig an







en ny jävla dag












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-29 22:43



Bookmark and Share


  peter markurth
ja
2009-07-29

  Gawain
Different day, same shit...
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP