Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGN



REGN


I regnet märks inte mina tårar


Jag missar livets godisar

saknar många mest mig själv


Minnesbilder i näthinnan

hur allt var förr


Jag orkade sörja och glädjas

hantera svåra saker


ändå gå vidare



Känner mig fången

av livets galler


sjukdomen krymper min värld

som skulle kunna vara underbart

regnet renar tankarna känner mig lite glad




Fri vers av arja savela
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-21 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela