Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sitter och lyssnar på Eddy Grant Det kanske märks i den här texten


Du bjuder in mig på ett krigsparty

Där alla slåss emot varann på kul
Men jag vill inte gå
Jag tycker inte om att bråka om jag inte behöver plus att få några tänder utslagna med en blåtira gör mig så ruskigt ful
Så tack, men nej tack
Men gå du

Det är ett krigsparty nere vid den stora sjön ikväll
Ska du inte följa med
Kanske du möter på någon där som du har längtat efter att få ge en riktig smäll
En som du har längtat efter att få stöta på
Kanske någon som var taskig emot dig när du var liten
Så haka på nu och låt oss få banka skiten ur någon eller så
Det kan ju bli skojigt

Du bjuder in mig på ett krigsparty
Där alla slåss emot varann på kul
Men jag vill inte gå
Så tack, men nej tack, säger jag
Sedan så vänder jag bara på klacken med ett stort snett litet leende med orden
Gå du
Ha det så bra
Vi hörs
Hej då!

Ken Cassel
21/7-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-21 15:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Du gjorde ett bra val
2009-07-21

  Christine Sabel
bra val, bättre att ge en verbal smäll på käften, dem som gjort illa
2009-07-21

  peter markurth
bra uttryckt
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel