Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

meditation*kodord*gasell



en svag hand 

lagd över darrande läppar



frågor som vilsna söker sig bort över ängen

(eller var det vi som gick?)



b e r ö r d

stavar du över min panna

*där rör sig alla tankar som vågor under huden*



jag är konvulsioner nu

utan egen makt och bortom all kontroll



så är förklarade mysterier fortfarande utan svar







Fri vers av Hannadraken
Läst 333 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-21 21:18



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
sakta, sakta, sakta
tränger insikter djupen
dunstar döljande dimmor
vaknar seendet
2009-08-04

  Gunnar Odhner
Ja, vad händer? Kanske tur att det är oförklarligt. (Jag skulle ta bort parentesen).
2009-07-22

  halmstrå
jag vet inte om det handlar om livet eller döden - eller är det kanske ett och detsamma?
2009-07-22

  Cadena
En utsökt vacker text, Hanna, där varje rad är ett mysterium eller ett äventyr att läsa. Tycker mycket om den i dess skirhet och dynamiska utveckling.
2009-07-22

    Nattviol
stort och vackert!!
2009-07-21

  korpfjäder
Det är svårt att kommentera när ord inte räcker till...
2009-07-21

    ej medlem längre
nu ger ord åt det ordlösa. tack. igen.
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken