Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av vår hund Axa - vi minns henne som en god,varm och kärleksfull kompis.


Axa


hon blev nästan åtta
saknaden är stor

i din famn for livet ut
likt virvelvindar
tumlade hjärtats slag
att finna en andedräkt
en annan

omärkbart stänger livet sin dörr

för oss
som stannar




Fri vers av Myself
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-21 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself