Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi går parallellt.

Du säger att du lyssnar,
men du hör inte vad jag säger.
Du säger att du förstår,
men hur kan du förstå någonting som du inte har hört?
Du vill finnas där för mig, villkorslöst älskande
men du befinner dig inte där jag är,
din närvaro är av en annan frekvens,
du finns på en annan våglängd.
Vi går parallellt,
utan att korsa varandras hemliga rum.
Vi går i cirklar,
samma som förr.
Kommer vi någonsin att kunna mötas?




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-21 23:39



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Att gå parallellt är som att aldrig mötas nån gång.
bra skrivet det här om att gå i cirklar.
2010-02-26

  Bibbi VIP
"Kommer vi någonsin att kunna mötas?"
Ja, det är den stora frågan?
2009-07-24

  Gawain
Det här porträtterar på ett intressant sätt något ganska märkligt, ett tyvärr ganska vanligt mänskligt beteende. En stor sak om ett svårt ämne.

Mycket bra skrivet, väl förmedlat.
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta