Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solförmörkelse



har en solförmörkelse
här hos mig

mental kollaps

har klätt upp mig
i min fina
svarta frack

köpt på loppis
för 70 spänn

jag känner på mig
att det är nu
allting äntligen
barkar
åt helvete

förbereder mig
så gott jag kan

tar lugna
djupa
andetag

nynnar fram
en passande melodi

blinkar ögonen
frenetiskt
i tics-liknande ryck

gnisslar tänderna
och stirrar rakt in i
den mörka solen

tills min blinda fläck
växt till
en evighet

som jag har längtat
allting ska bli svart

ett vakuum

sorgen
ångesten
paniken
och oron
förträngs
och sammanblandas
till en geggig massa
som påminner om ektoplasma

nu imploderar
hela skiten

och allt
blir
äntligen





ingenting...













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-08-06 12:10



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
väldigt bra, med repet runt halsen
2009-08-10

  Miss Mod
Noll tolerans.
2009-08-10

  peter markurth
denna var snyggt uppbyggd, med känsla
2009-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP