Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter brevid

Och att sitta där
brevid och se

att inte ha mod
till att ta till orda

du satt där och
hela jag ville säga

jag önskar så att
vi kunde bli något

kanske om du har
något mer än att

se ut som den
änglalika idealbilden
i mitt sinne




Fri vers av virre
Läst 410 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-22 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre