Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm<br>


dubbelapelsin

 

Jag springer till övre trädgården, till mellersta, till nedre, hela tiden med Patriarkatet i hälarna. Så länge jag kan säga något fyndigt om varje blomma håller han sig lugn och skrattar.

Ombord på ångbåten är det istället Babusjka som förföljer mig. Hon lägger beslag på min tid och min ena kojplats, den vänstra med skylten Anslutning över. Över min bädd, på babordssidan, står det Avtappning.

Babusjka tjatar om att jag ska laga fläskfilé åt henne. Hon erbjuder sig att köpa den själv i fartygsbutiken. Jag uppskjuter projektet till morgondagen och köper istället en förväxt apelsin. Den måste vara genmanipulerad, för den är minst dubbel så stor som en vanlig, innehåller drygt en liter saft och är formad som en Åsedaost.




Prosa av Nanna X
Läst 681 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-22 11:35



Bookmark and Share


  Connie
Trädgård, blommor, fartyg, förfölja mycket intressanta inslag. Tolkning kommer..
Ha det bäst!
2010-09-02

  dead_prez
Var det min tur att svara på något mail? Tycker om den här, har du läst boris vian? påminner om honom
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X