Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du hört musiken

Har du hört musiken
när fötterna nuddar marken
när man springer genom skogen
på natten

Det är rädslans musik

Har du hört musiken
när vingarna slår i luften
när fågeln flyger över havet
på sommaren

Det är frihetens musik

Har du hört musiken
när man lever livet
när livet leker på jorden
i livet

Det är livets musik

musiken som spelas varje dag
här och nu
då och förr
har du hört den









jag lyssnar än




Fri vers av Kakaan
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-22 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan