Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp i hopplöshet

Jag är en glädje som brunnit ut.
En inspiration som dött,
en punkterad människa.
Ett ihopskrynklat papper vars bokstäver suddats ut
efter dagar av regn.
Väntar.
Vakar.
Ber om tålamod hos mig själv.
En tomhet inom behöver tid att fyllas med någonting annat.
Ligger i min soffa och stirrar i taket.
Så låter jag kroppen återigen fyllas med hopp...




Fri vers av SecretGardenofLotta
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-22 13:38



Bookmark and Share


  micke marin
ojoj har blir man ju bekymrad när man läser...
bra ordat om den stilla hopplösheten.
2009-08-05

  Bibbi VIP
Orden griper tag
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

SecretGardenofLotta
SecretGardenofLotta