Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du bränner mig


Kremerad

Fast du bränns vill jag åter komma nära.

Utan dig är jag ingenting. Jag kan inte andas.

När du är borta saknar jag stanken av svedd hud. Min hud. Jag känner mig så blottad utan smärtan när du får mig att fräta. Uttorkade blåsor och en kolnande kropp.

Berövad av dig vet jag inte att jag finns. Kall.

För att få vara intill dig låter jag mig därför gladeligen kremeras.




Övriga genrer av malin...
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-22 18:03



Bookmark and Share


  Hans Christian
Sista meningen genial !
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...