Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ctrl Z



jag ångrar mig

trycker febrilt
'Kontroll-Zäta'

ingenting händer

igen och igen

ingenting

trycker ner
'Kontroll-Alt-Delete'

starta om
för helvete!!!

timglas

vad fan har jag gjort?
vad var det som hände?

'det här programmet
svarar inte'

aargh

jag vill ju bara
börja om från början...

trycker in on-off-knappen
håller den inne
tills allt blir svart

och fläkten

tystnar...













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-23 08:44



Bookmark and Share


  Fokus
Övertolkar kanske men jag läser in en helt annan mening än den synbara.
Bra formulerat.
2009-07-23

  Svartsilver
haha ja detta känner man ju igen sig i:)
2009-07-23

  Sturesdotter
prova
format:C

:O)
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP