Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poet

Jag har ett behov att skriva, att få mina stilla tankar i pränt.

Jag har en längtan efter att få spinna, att få trolla fram vackra ord och sanningar.

Jag vill så gärna finnas till, för allt jag är, är mina reflektioner och en ungdoms visdom.

Men allt jag har är tomma ögonblick.

Torra ord. Fackbegrepp.

Vart har livet tagit vägen. 

Vart har passionen gömt sig.

Jag gråter inom mig, stilla.

För allt som finns kvar är lilla ordlösa jag.




Fri vers av the call
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2009-07-23 23:27



Bookmark and Share


  thepinkprincess
Den här dikten gillar jag. Den beskriver den känsla som alla poeter någon gång stöter på - att vi inte har någonting att säga eller skriva om.
Jag slutade skriva helt under en period, kanske ett år för det gick helt enkelt inte - men sen kom det tillbaka! Du har ett antal val: göra som jag och sluta skriva en period. Fyll ditt liv med andra saker istället, med upplevelser. Med nya människor, nya intressen, nya kreativa intressen. Det är inget nederlag att låta det vila, ibland har man ingenting att säga. Eller så kämpar du på och säger fuck you åt skrivartorkan, fortsätter skriva så rider du ut den. Även här är det viktigt: gör nya saker, hitta nya saker att inspireras av, det finns hur många saker som helst som kan ge inspiration. Så kommer det tillbaka så småningom. :)
2009-07-25

  Mats Henricson
Inte alls ! Den här andas både passion och vrede, Du har mycket att ge ! Den här var ju fin !
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

the call