Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mitt hjärta

 

 

 

Du förutbestäms

att segla för alltid

segellös på havet av kärlek

ditt liv är för alltid destinerat

att vara en bok av tårar

Och fängslas mellan vatten och eld

men

trots sorgen...

trots smärta och alla dessa plågor

som du bär med dig dygnet runt

trots vinden

trots regnet

och stormen

är kärlek...

ditt öde..




Fri vers av issac.a.m
Läst 992 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2009-07-27 23:59



Bookmark and Share


  ia VIP
vad ska jag skriva som inte någon annan har,
det är vackert, oerhört ärligt, innerligt.
Hela hjärtat är med
vemod, ängslan....innerlig önskan.
du är en mästare på ord
förklaring
att ge en känsla
ett ansikte

du är kärlek
dina ord
visar att det finns så mycket hopp

tack för att du delar med dig
2009-08-02

  Suzy med punkterna
Hjärtat skriver tårarna i boken och kärleken i hjärtat.
Innerligt vackert.....
2009-08-01

  Lasseman VIP
Nice min vän!.. Niiiice
2009-08-01

    solomio
Underbart poetat
2009-07-31

  Nils Teodor VIP
Mycket vackert!
2009-07-30

  Carola Bouvin
Issac....du är galen.... i dina ord! Bokmärker omgående! Så .... Så Ljuvligt!
2009-07-30

  Miss Mod
Detta var vackert och Du skriver speciellt.
2009-07-30

  sachie
Vet du, det känns att du skriver om någon. Någon som du vet och bryr dig om. Men som inte alltid ser sin väg... Den är underbart skriver, så enkel men ändå så maffig...
2009-07-30

  Mr Lindemann VIP
Bedårande
2009-07-30

  Junitvillingen
Så underbart formulerad är denna vackert vemodiga kärlekspoesi att den går rakt in i själen! Gillar även utformningen av dikten, upplägget. GRATTIS till att den hamnat bland "Fem uppmärksammade texter" - där har den helt klart en given plats:-))
2009-07-30

  * Ammi *
Underbar!!
2009-07-29

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2009-07-29

  aol
en stor dikt med ett rikt innehåll
2009-07-28

  kärleks ängel
underbar rytm!
2009-07-28

  sulimaa
Underbart ...melodiskt ...smeksamt ...kärlek är allas vårt öde...bara vi vågar ...
2009-07-28

  carina L
Förundrad!! och betagen av din dikt
2009-07-28

  Gisela Nordell
*bokmärker*
2009-07-28

  Sturesdotter
ljuv
2009-07-28

  Marlboroman/Hg VIP
Fantastiska ord. Gillar dem så högt att jag blir förbannad på ditt stavfel i början "förutbestämms" stavas "förutbestäms". Ändra så blir jag riktigt betagen.
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m