Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söker famn, men vet att



clownen
skrattar
i regnet

skämtet
skriker
ensamhet

klagan
kvävs av
dimman

andra ser
men inte han

det som ligger bakom
ligger framför

famnen
är osynlig
men icke
frånvarande

längre




Fri vers av rebecca d
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-24 09:53



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket mycket berörande och vacker- clownwn- den sorgsne som målar sin mun glad - även i regnet
2009-08-05

    Bodil Sandberg
Ja hur ofta clownerna gråta
fast man kanske inte tror..
vackraste rader Ditte!!
2009-07-24

  Per Rydberg
Vacker, tydlig och klädd i moll. En fin läsupplevelse!
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d