Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm<br>


nästippar och fingertoppar till salu

 

Mina vänners nästoppar och fingertoppar blev efterhand ljusröda och mjuka och började falla av. Kanske var det tårna också. Kanske hade jag önskat att det skulle hända. Jag samlade kroppsdelarna i en stor vedkorg, en sån med handtag på ena sidan, och ställde mig på kyrkbacken.

Vädret var ljumt. Ingen kom. Jag bara stod där mitt på kullerstensplatsen med min korg.




Prosa av Nanna X
Läst 559 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-24 12:22



Bookmark and Share


  Aftonvännen
klåfingrar och handel med människor

som mel gibsons samling i the patriot
2011-04-18

  halmstrå
jag tänker på hur människor kan vara handfallna, stå och ha sina händer utan att använda dem...
Och sedan tänker jag på sådana som lägger fingrarna i blöt överallt. Människor man verkligen önskar att de skulle tappa de där klåfingrarna...
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X