Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten dikt till Madeleine

Jag skrev en dikt till dig idag
min kära Madeleine.
Den visar nog att jag är svag
för rösten din så len.

Ej heller är den särskilt lång
men innebörden sann.
Den visar likt en vacker sång
en känsla som jag fann.

Ett tips vad du kan ha den till
när dagarna blir höst.
Ta fram och läs den när du vill
förhoppningsvis till tröst.

Ja, inte särskilt lång den är
men innerst ifrån mig
Så enkel att den kommer här:
Jag älskar, älskar dig!




Fri vers av dweeb
Läst 941 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-24 14:30



Bookmark and Share


  Stjärnregn
Wow, enkel med finess och känsla!
2009-09-23

  Hans Christian
Fina rim och innehåll.
2009-09-09

  Aciom
älska är så fint!
2009-09-09

  Junitvillingen
Mmmm, denna gillar jag - dels för innehållet som berör, men även för att den är skriven på rim - och att du klarar den "biffen" galant, det visar du prov på här. Blir varm i själen av de fina orden - hoppas Madeleine njuter av den vackra dikten:-)
2009-08-31

  JohannaSkogh
Skönt att hitta någon som håller sig kvar vid rimmen:)
Den här var riktigt bra, finner knappt ord!
2009-07-31

  Knickedick
Underbart fyndigt och på rim det gillar jag.

Synd att man har ett namn som inte rimmar på något, då skulle jag be dig om att skalda något om mig
2009-07-30

  walborg
En så jublande varm underbar kärleksdikt till Madeleine så man får tårar i ögonen!!! Innerligen tack!!!
2009-07-24

  Maria T
Liten fin dikt till Madelen
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb