Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pojken utan namn



Jag sa ju att cafe, det var inget för mig
men med en annan betydelse har jag svårt att tacka nej
om skulden, om skulden ekar i mitt öra
du kan se, du kan dömma men du kan inte höra
melodin i mig som klingar i takt med stegen
osnörda converse, en stil som knappast är min egen
men jag trivs, när jag tänker och drömmer
krossa gitarrer och källan på energi jag tömmer
gröna golv, svarta soffor och texter som berikar
pilotbrillor, sprit, att bara festa med jämnlikar

det var en del utav mig som saknade dig
det var en del utav mig som älskade dig
det var en del utav mig som saknade dig
det var en del utav mig som älskade dig

Du kom till mig som en dagsslända
och det tog emot att minnas att du var till ända
du är drömmarna som viskas i mitt öra
du sa, du kommer bli nått stort, du sa, du kommer att höra

och fast jag super bort mina dagar i det stora Köpenhamn
så kommer jag alltid vara pojken som drömmer utan namn

Jag vet hur man mår när man är kär
har vänt dygn i tio år
har tillbringat märkliga nätter både här och där
fallit handlöst ner mot vatten
det gäller att testa innan man dör
även knark och skit som man inte bör
Vi blinkade tillsammans i mörkret av ljuset
och du okrönta flicka, du visade mig ruset
men nu klingar du bara som klockorna i Köpenhamn
ja nu klingar du bara som klockorna i Köpenhamn

och det är en del utav mig som saknar dig
ja det är en del utav mig som älskar dig
det är en del utav mig som saknar dig
en del utav mig som älskar dig




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-24 15:02



Bookmark and Share


    sårosa
kanske ska vara lite mer, eh konstruktiv... tycker om upprepningarna massor men tycker du ska ta bort ena

"och fast jag super bort mina dagar i det stora Køpenhamn
så kommer jag alltid vara pojken som drømmer utan namn"

det blir mer tyngd liksom... fast du har säkert en tanke bakom ...
2009-07-24

    sårosa
alltså, å du är grym
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare