Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är BESTÄMD i mina åsikter (tror jag)

Jag tror nog att jag tycker
som dig, när du har rätt
men när du axlar knycker
så får jag inte lätt

Hur ska jag kunna veta
vad rätt är eller fel
du gör det för att reta
och skrämma mig en del

För jag vill ej agera
behöva tänka ut
hur saker ska fungera
och fatta ett beslut



Ps: Åsså undrar jag om någon vet
om färgblinda skolpoliser skulle kunna åtals
vid en eventuell trafikolycka?




Fri vers av dweeb
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-24 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb