Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarhöst

kylkänsla mitt i sommaren

vindar sveper in
från havet med regn

ljungen blommar här och var
redan
och sången har tystnat
ur fågelstrupar

juli går på sistan
nuigennuigen
somallaår

men ännu
skall det seglas
fast kusten blir fågeltom

ännu skall det seglas
riktig höst är det
inte än

inte än

flagg stryker jag inte
än




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-24 20:43



Bookmark and Share


  Gawain
För övrigt älskar jag ljung, en underbar ört. Och så gillar jag vattnet, skogen och alla dofterna de ger ifrån sig.
2009-08-07

  etthjärtaäralltidrött
fin andning
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP