Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tänker musik

jag tänker musik

jag tänker spel

jag känner klarinett i mun

jag spelar drömmen min

jag drömmer spelet mitt

jag finns

jag är

i

musik




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-24 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP