Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vågar vi drömma om himmelen?


Stjärnor från förr

Vad är stjärnorna?

En kväll som denna
När dimman saktar förseglar våra minnen
Vi lever på gamla meriter
Historier från förr
Allt speglas tillbaka
Kontrasterna drunknar i våra minnen

Vad lever när allt är hopplöst?

Tron och kärleken
Allt i ett blodomlopp
Den grymma tortyren
Utan blod
Bara hämningar
Vi lever våra liv
Avskärmade från lyckan
Det bara är så

Dagar och nätter
Vi rymmer från våra flyktvägar

Giftet från drogen du bar med dig
Slukar värmen
Vi glömt bort




Fri vers av Alexander Jensen
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-25 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexander Jensen
Alexander Jensen