Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: St. John the Evangelist on Patmos is a painting by Hieronymus Bosch (1504/5) Johannes Döparen skriver på en av sina böcker




RimTanka ~ Havet

~*~

Om man inte är nära
får man inom sig bära

havet och dess frid
har man en gång sett det så
minns man det alltid

LPWJ 25/07/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-25 10:07



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Jag älskar havet, sjöar, vattendrag. Du speglar på ett varmt och vackert sätt/B
2009-08-22

    ej medlem längre
Vacker!
Ja HAV ET ja...

Oj, jag har sett Patmos från Havet.
Vacker vy!

Tack för läsglädjen :-)
2009-07-25

    ej medlem längre
Jättefint...havet ja, har man sett bränningarna slå mot stranden en höstkväll glömmer man inte... Trots det vilda och otämjda skänker det i vart fall mig ro
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP