Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bottensår


Tungt faller stenen
Bildar en vattencirkel
Bottensår syns ej




Bunden vers (Haiku) av rebecca d
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-10-03 21:52



Bookmark and Share


  Rublev
Starka ord som berör.
Vår fascination av ytliga skådespel
inte bara döljer, utan förvärrar våra bottensår

Typografiskt blir det bättre om du minskar radavståndet i haikun, men ökar avståndet mellan titeln och haikun...
2005-10-15

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Du blandar natur och mänsklighet så att de berikar varandra. Du blandar vattnets djup och människans djup så att dikten i sig blir djup. Snyggt!
2005-10-04
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d