Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viskningar




som tyll

med lätta händer

nu





den äldre kärleken är ett varmklart regn

överallt är rösten

ljusare än vit




ogrumlade

alltid som svalor




ständigt

två sig

mitt i en mild beröring av en vit stark eld












Fri vers av vildvin
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-27 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin