Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min Madeleine (del 3)

Av blommor jag förnimmer
den vackraste är ros
i all sin prakt och skimmer
när vintern flytt sin kos

Och vackrast utav rosor är
min söta lilla tjej
ty trots dom huden vasst så skär
Hon sticker aldrig mig.




Fri vers av dweeb
Läst 196 gånger
Publicerad 2009-07-27 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb