Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 25


Psykedelisk Liten Sång



Var blev ni av?
Ljuva karaokekvällar, heta sommarnätter
jordgubbsdopp, alla internskämt som fick er
att orka stå?

- Var är Julia hela tiden?

Sara som inte bryr sig så mycket
men som ändå bryr sig. Tillräckligt för att fråga Annie.

- Hon mår inte bra. Det vet väl du.
- Och? Du mår inte heller bra.
- Jag ser inte blod i snön.
- Snö? Men det är ju Maj?

Det är som att missa nageln med nagelsaxen och istället råka köra in den
riktigt djupt bakom huden.







Fri vers av Andie
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-27 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andie
Andie