Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 27


Sylvassa Naglar Tränger Igenom Hjärtan





Det svider, gnisslar, kliar och skaver.
Hjärtat.
Kommer du ihåg när vi var små?
sådär riktigt små, sådär vi VILL att knopparna ska brista
sådär små att man bultade på bröstet för att få något att hända
sådär små att allt var nytt och spännande
sådär små att en smäll på kinden av en pojke inte var misshandel
sådär små du vet?
Jag drömmer om det svarar du.
I mardrömmar?
Ängel nr. J kanske inte svarar eftersom han/hon verkar vara offline.
Sara vet att hon är en mardröm nu.
Men vill ändå höra någon säga nej.







Fri vers av Andie
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-27 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andie
Andie